top of page
Ara
  • Mamamoo Turkey

[21082018] Solar ve Çilek Reçeli Şarkısı Olayı -Özet-


Çok soruluyor, bu yüzden bir açıklama getirmemiz gerektiğini

düşündük. "Skandal nedir? Ne oluyor?" diyenlerin hatırına kısaca

özet geçelim, kaldı ki bu bir skandal değil.


Bundan 2 sene evvel imza gününde fanlardan sorular cevaplayalım etkinliği yapılıyor. Soruların birinde bir fan, telefonunuza üyeleri ne olarak kaydettiniz diye soruyor. Herkes açıklıyor, hatta Moonbyul telefonunu çıkarıp gösteriyor. Sıra Wheein'e gelince o da söylüyor bu yüzden. Söylediği "Çilek reçeli çıkıyor" (Strawberry jam is coming out) cümlesi, Solar'ı telefonuna kaydetme biçimi. Daha sonradan neden öyle kaydettiğini açıklamaya koyuluyor. Bu bir şarkıymış. Solar eğlencesine bu şarkıyı dinleyip taklidini yapabiliyormuş bu

rapperın. Göster haydi deyince Solar bu şarkının içeriğinin rahatsız edici olduğunu ve küçük moomooların da olduğunu söyleyerek kısacık gösterip konuyu kapatıyor. "Ancak şarkıyı dinleyince konuyu anlayabilirsiniz" diyor.

Şarkının içeriği rahatsız edici, "gore content" denilen türde bir şarkı. Nasıl korku filmi izleniyorsa, böyle şarkılar dinlemek de bazı insanlar için farklı bir tür korku filmi gibi. Herkesin dinleyip keyif alamayacağı bir tür, Solar da bunu bildiği için kimseye, makaledeki habercilerin çarpıtarak yazdığı gibi "önermiyor" zaten. Dalgasına dinlediğini de Wheein belirtiyor. Olay bundan ibaret. Konuya ilişkin videoyu buraya bırakıyoruz, umarız siz de araştırmadan yanlış yargıya kapılanlardan olmazsınız.

- Mamamoo Turkey

953 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires


bottom of page